Corona update 02-06-2020


Eindelijk mogen we weer open!
Helaas voor de mensen die uit Nederland moeten komen, is het nog even wachten. Het vrij reizen staat nu gepland voor 15 juni, mits corona onder controle blijft. Binnenkort meer info!

Maatregelen COVID-19 vanaf 02-06-2020 tot... nader order.

Algemeen:
Wij maken vaker schoon dan gewoonlijk, maar verwachten ook van iedere bezoeker dat men de afstanden en regels kent en toepast. We hangen op diverse plekken de hier geldige regels op. Op openbare plekken zetten we hydro alcoholique gel neer en u kunt bij ons een masker kopen.

Sanitair:
Er mogen maximaal 4 personen tegelijkertijd in de was/doucheruimte. De wastafels en douches die zijn afgezet met een lint of kruis kunnen niet worden gebruikt, om de afstanden te kunnen waarborgen.
Iedere gebruiker maakt zelf de doucheknoppen, deurklinken en andere aangeraakte oppervlakken schoon met een desinfectantdoekje dat hiervoor is klaargelegd.

Wc-blokken:
De wc’s kunnen allemaal gebruikt worden, op één urinoir na, om de afstand met de ander te kunnen waarborgen. We hebben andere kranen besteld die op sensor werken, zodat er geen kraan hoeft te worden aangeraakt. Ook hier leggen we desinfectant wegwerpdoekjes neer, zodat u zelf de deurklinken, doorspoelknoppen en ander aangeraakte oppervlakken kunt schoonmaken.
Ook hier geldt, houdt afstand tot uw medegebruiker, ook al passerend.

Zwembad:
  • Ook in het zwembad geldt: minimaal 1 meter afstand!
  • Maak gebruik van de schoonmaak artikelen die bij de ingang en uitgang staan om de poorten open te maken.
  • Gebruik de aangegeven in- en uitgang.
  • Ieder ligbed wordt na gebruik gedesinfecteerd. Legt u na gebruik het ligbed op zijn zij, zodat de volgende weet dat dit bed nog niet schoon is.
  • Raak zo min mogelijk de randen van het zwembad aan en de leuning.
  • Na het gebruik van de douche, reinig het trekstuk met de aanwezige schoonmaakproducten.
  • Ballen en andere collectieve spellen zijn niet toegestaan.
  • Neem geen water in de mond.

Restaurant:
Bij het restaurant mogen we momenteel niet meer dan 10 mensen aan een lange tafel laten plaatsnemen. De mensen aan de tafel van 10 moeten allemaal hebben ingestemd in dit besluit. We zullen mensen dan ook vragen of ze aan een tafel van maximaal tien willen zitten, of liever aan een eigen tafel. Daarnaast blijven de meeneemmenu’s uiteraard bestaan en zullen we meerdere opties mogelijk maken. Telefonische reserveringen of via de whatsapp worden geprefereerd. Het meenemen van een ontbijt- of lunchmaaltijd is ook mogelijk.
Iedereen die binnen in het restaurant wil eten (i.p.v. op het terras of onder de overkapping), moet een mondkapje bij zich dragen en indien men zich verplaatst (voor toiletbezoek bijvoorbeeld) moet diegene het mondkapje op zetten.

Het binnenzwembad, de sauna, bibliotheek, jeugdhonk en sportruimte kunnen niet worden gebruikt.

De map met informatie geven we niet uit. Je kan binnenkort per e-mail om een digitale versie vragen.
Tjerk en Ellis

Je kan ons natuurlijk ook volgen op Facebook en Instagram:

Facebook     Instagram