Adres + Route


Het is niet moeilijk om Val Drôme Soleil te vinden.

De camping ligt op 27 km van de 'Autoroute du Soleil' A7 in zuidoost Frankrijk tussen Lyon en Marseille. U kunt de camping bereiken door op de A7 de afslag Valence-Sud of Loriol te nemen. Vanaf beide afslagen volgt u de borden Crest/Die.

Nadat u Crest passeert volgt u de borden in de richting Die. U rijdt het dorpje 'Mirabel et Blacons' voorbij en, nadat u de rivier de Drôme oversteekt, neemt u vlak na de brug het tweede weggetje links (D617), tegenover de parkeerplaats (voor een bezoekje aan de rivier de Drôme), en bewegwijzerd met 'Vallée de Charsac' en 'Val Drôme Soleil'.

Volg de weg tot u het bordje 'Chemin Sans Souci' tegenkomt en sla rechts af. De bordjes 'Val Drôme Soleil' brengen u verder naar de camping. Bij het huis van de eigenaren maakt u een scherpe bocht naar rechts op de nieuw geasfalteerde en verbrede toegangsweg van de camping. De weg eindigt op de parkeerplaats, voor het grote sanitairgebouw met groot Val Drôme Soleil erop.

Camping Val Drôme Soleil
830 Chemin Sans Souci
26400 Mirabel et Blacons
France

Telefoon: 0033 (0)475 400 157
E-mail: camping@valdromesoleil.com


GPS coördinaten voor gebruik met TomTom:
N44:42'32"
E05:07'54"

GPS coördinaten voor gebruik met Google Maps:
44 42.548' N, 05 07.901' E

Met deze coördinaten staat u vrijwel bij de ingang van de camping, rij de huizen rechts van u voorbij, volg de bordjes 'Val Drôme Soleil' en rij door tot op de parkeerplaats.

Gebruik eventueel een on-line routeplanner om de juiste weg naar onze camping te vinden.
Dat kunt u bijvoorbeeld doen bij: www.anwb.nl of www.routenet.nl

De camping ligt op een afstand van ca. 50 km van het treinstation Valence TGV waar o.a. de hogesnelheidstrein uit Brussel-Zuid, Parijs-Noord en Marseille stopt. Het vliegveld van Marseille, Marseille Provence (o.a. Ryan Air) ligt op ca. 200 km. Het vliegveld van Lyon, Saint Exupery (o.a. KLM - Air France) vindt u op ca. 175 km van de camping. Bij zowel de vliegvelden als het TGV station zijn verschillende autoverhuurbedrijven.
Klik hier voor een printbare versie

'Onderaan de weg', bij beide parkeerplaatsen aan de D 164, stopt ook buslijn 28 van Keolis, een lijndienst van Valence naar Luc-en-Diois via Crest en Die.
Zie hier het tijdschema en meer informatie.