Vacatures


Vakantiewerk juli en augustus:

Vind jij het leuk om de handen uit de mouwen te steken, in een gezellig team te werken, tussen de tevreden gasten in een zonovergoten landschap van de Drôme? Wellicht ben je dan aan het juiste adres!

Wat kun je verwachten?
Er zijn leuke en minder leuke werkzaamheden. Daarom rouleren we zoveel mogelijk de taken, zodat niet steeds dezelfde personen het minder leuke werk moeten doen. Ook kijken we naar de kwaliteiten.
Heb je een vlotte babbel en kun je tegelijkertijd een aantal handelingen verrichten? Dan is het werken in de bar misschien meer iets voor jou. Of ben je lekker gestructureerd en hou je ervan om in je concentratie keihard te knallen? Dan is de taak als afwasser vaak meer op je lijf geschreven.
Maar alleen de functie/vacature 'afwasser' kennen wij niet. Voor niemand is het leuk om avond aan avond te moeten afwassen, is onze filosofie.
Taken die zoal voorbij komen:

  • Schoonmaken restaurant, terras, sanitair
  • Voorbereidingen in de keuken (groenten snijden, borden opmaken, gerechten voorbereiden, nagerechten maken)
  • Tafels dekken, serveren, afwassen, schoonmaken keuken
  • Barwerkzaamheden
  • Helpen plaatsen van caravans en onderhoud waterzuivering
  • Schoonmaak verhuuraccomodaties
  • Activiteiten uitvoeren/organiseren, bijvoorbeeld knutselen met kinderen, volleybaltournooi voor kinderen, jeugd en volwassenen, pingpongtournooi, helpen spooktocht organiseren.

De ervaring leert dat niet iedereen het leuk of gemakkelijk vindt om de activiteiten met kinderen te organiseren en/of uit te voeren. Deze taak zal daarom zoveel mogelijk bij die personen worden gelegd die daar feeling voor hebben.

Wij verwachten:
een bereidheid om nieuwe taken te leren, dat je van gezelligheid houdt, wil aanpakken, betrouwbaar bent en minimaal 6 weken beschikbaar.

Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem dan contact op via:
Telefoon: +33 475 400 157
E-mail: camping@valdromesoleil.com

Helpende handen echtpaar/koppel volwassenen van mei/juni tot oktober.

Diverse combinaties zijn mogelijk, maar ideaal zou zijn dat 1 persoon zou kunnen ondersteunen in de keuken en de ander in de animatie. De keukenwerkzaamheden bestaan uit het treffen van de voorbereidingen van het menu, helpen koken. De ander zou in het hoogseizoen zich voornamelijk bezighouden met het organiseren van spellen, tournooien en feestdagen, in het voor- en naseizoen voornamelijk helpen bij het serveren van het menu.

Er zijn voor ons eigenlijk 2 punten waarin we een volwassen input nodig hebben;
-de keuken
-de animatie
Kun je ons in één van deze taken bijstaan, dan willen we graag samen kijken naar de juiste combi van rollen.
Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem dan contact op via:
Telefoon: +33 475 400 157
E-mail: camping@valdromesoleil.com