Kampeerterrein


Op het heuvelachtige terrein, waar het uitzicht aan de ene kant zacht en glooiend is en aan de andere kant ruiger wordt, kunt u heerlijk kamperen tussen de naald- en eikenbomen.

Het terrein heeft diverse plekken voor tenten, caravans, vouwwagens en campers en bestaat grotendeels uit op verschillende hoogtes gelegen terrassen. Door deze hoogteverschillen is het terrein moeilijk begaanbaar voor rolstoelen. Ook het plaatsen van caravans kan voor u een probleem zijn en daarom zorgt Val Drôme Soleil ervoor dat uw caravan op de juiste plek komt te staan. Bij de hoger gelegen tentplekken wordt uw tentuitrusting en bagage met jeep en aanhangertje naar boven gebracht.

Er zijn schaduwrijke en juist meer zonnige plekken, vraag er gerust naar bij uw reservering. Handig is het ook als u bij de reservering vermeldt hoe groot uw kampeermiddel is.
Op diverse plekken op de camping zijn (drink-)waterpunten en op alle kampeerplekken is een aansluiting voor elektra mogelijk.

Het kampeerterrein heeft twee sanitaire blokken met toiletten, warm water douches en mogelijkheden voor afwas en was. Het warme en koude water is inbegrepen bij de prijs, maar toch vragen we aan u en uw kinderen om er zorgvuldig en zuinig mee om te gaan. Ook is er een punt om uw chemische toilet te legen. (Vraag even bij de receptie welke middelen zijn toegestaan).

Huisdieren zijn welkom mits aangelijnd. Op het grote veld van de camping kunnen honden vrij rondrennen.

Helaas is open vuur in heel Frankrijk verboden! Barbecuen mag dan ook alleen op gas of elektra. Roken mag u alleen op het terras en bij uw kampeerplek.
Voorzichtigheid blijft geboden!