Gîtes


Gites / vakantiehuisjes

Aan de rand van de camping, midden in het bos, liggen zeven gîtes, speels aan elkaar gekoppeld tot een gebouw in typisch Provençaalse stijl, dat helemaal in z’n omgeving past.

De gîtes beschikken ieder over een eigen terras, en een gezamenlijk zwembad en sauna. Het verwarmde binnenzwembad is voor de huurders van de gîtes vrij toegankelijk van 9 uur 's morgens tot 9 uur 's avonds (alleen in het voor- en naseizoen). Tegen een kleine vergoeding, en volgens afspraak, kunt u gebruikmaken van de sauna.
Het binnenzwembad is in voor- en naseizoen door alle gasten te gebruiken.

Via een wandelpad over de camping bent u binnen 2 minuten bij de bar, het restaurant en het zwembad.

De gîtes beschikken over een eigen parkeerplaats.

U kunt kiezen uit een 2 tot 4-persoons (±30m²) of een 4 tot 6-persoons gîte (±45m²).
De woonkamer bestaat uit een zithoek met een 2-persoons slaapbank, een compleet ingericht eet/zitgedeelte en een open keuken. In de aparte slaapkamer staan 2 éénpersoonsbedden. Verder is er een eigentijdse moderne badkamer.

Nieuws: Elke gîte is in het voorjaar van 2017 voorzien van een eigen afwasmachine!

De 4 tot-6 persoons gites beschikken over een extra slaapkamer op de eerste verdieping met 2 éénpersoonsbedden. Alle bedden zijn voorzien van een hoofdkussen en een dekbed. Lakens en overtrekken kunt u zelf meenemen of bij ons huren. Eén van de gîtes beschikt over een openhaard, heerlijk voor een – zeldzame – kille avond.

Op het terras, toegankelijk door de glazen schuifdeuren in de woonkamer, staan een complete tuinset en twee ligbedden. Hier kunt u genieten van de zuivere Franse berglucht. En wordt het te warm, dan zoekt u de schaduw van de bomen of de parasol op.

Kijk hier voor de tarieven van onze gîtes.
Mocht u nog wensen of vragen hebben, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen. Wij zullen er, binnen onze mogelijkheden, alles aan doen om uw verblijf zo plezierig mogelijk te maken.

We hebben ook nog een vakantiehuis en een gîte te huur die naast de camping zijn gelegen. Zie voor meer informatie hierover:
Domaine Formidable


Gîtes 2 tot 4 personen / Gîtes 4 tot 6 personen (begane grond 30,5m²)


Gîtes 4 tot 6 personen (1ste etage 17,5m²)