Trekkershut


Sinds het voorjaar van 2015 kunt u op Val Drôme Soleil een trekkershut huren. U kunt gebruik maken van de trekkershut als u uw spullen al in gepakt heeft, maar nog één nachtje langer wilt blijven, omdat u ’s ochtends vroeg op tijd wilt vertrekken of omdat u na die ene stevige regenbui uw lekke tent wilt ontvluchten.

Natuurlijk kan ook de doortrekkende reiziger zonder (of met een heel kleine) tent deze blokhut huren voor een paar nachten. De hut heeft een weids uitzicht over het veld, het zwembad, de camping en de bergen.

De blokhut is voorzien van twee één-persoonsbedden en elektriciteit. Het beddengoed of slaapzak neemt u zelf mee of u kunt een linnenpakket bij ons huren. Ook alle andere kampeerspullen, denk daarbij aan een campinggasje, pannetjes, borden en bestek, brengt u zelf mee. Heeft u dat alles niet bij u dan kunt u natuurlijk ook bij ons in het restaurant komen eten. Bij de blokhut staan buiten twee tuinstoelen en een tafel en u kunt gebruik maken van de sanitaire voorzieningen elders op het terrein.

Tarief is 45,00 Euro per nacht.