Restaurant


Al vanaf de eerste dag van het nieuwe seizoen dat Val Drôme Soleil geopend is, kunt u bij ons aanschuiven aan tafel. Op het grote schoolbord kunt u zien wat het menu van de dag is. Wilt u mee eten, dan schrijft u zich in vóór 16:00 uur en verwachten we u om 19:00 uur om gezamenlijk (gekleed) aan tafel te gaan. Eet u vegetarisch of heeft u een dieet, laat het aan de keuken weten en we overleggen met u zodat we het menu voor u kunnen aanpassen.

Buiten deze gezamenlijke maaltijden hebben we ook regelmatig (in combinatie met een themadag of -avond) buffetten. Met warme en koude gerechten in overvloed en voor 'elk wat wils'. Deze buffetten worden aangekondigd op de krijtborden en reserveren is noodzakelijk.

U kunt ook een 'meeneemschotel' bestellen. Van een gegrilde kippenpoot met frites, een ruim aangeklede saté, een pizza of een heerlijke maaltijdsalade. Deze 'schotels' besteld u vóór 17:00 uur en komt u ophalen om 18:45 uur. U kunt de schotels meenemen naar uw tent of caravan of u neemt plaats op ons terras, waar we de schotel voor u zullen serveren.

Tussen 18:00 uur en 18:30 uur kunt u met een eigen pan of schaal naar de keuken komen om porties frites, eventueel met frikandel of kroket, af te halen. Hiervoor hoeft u niet te reserveren.

Tussen 13:00 uur en 14:00 uur bent u welkom om bij ons te lunchen. Ook hier heeft u de keuze uit een ruim assortiment salades, uitsmijters en diverse broodjes en panini's.

Op verzoek kunnen we een uitgebreid ontbijt voor u verzorgen op ons terras of in de zaal van het restaurant. Handig als u vroeg op pad wil of het weer even is omgeslagen.

Voor de 'broodnodige' variatie zijn er enkele restaurants die wij u kunnen aanbevelen:

Le Garde Manger op de Col de la Chaudière: 0033 (0)4 75 22 18 91 / 0033 (0)6 12 53 26 41
Restaurant Le Charleston in Crest: 0033 (0)4 75 40 60 14
La maison bonnet: 0033 (0)4 75 25 11 69 of 0033 (0)4 75 62 60 64
Restaurant Pizzaria Le Rouge et Noir in Loriol: 0033 (0)4 75 85 58 61

Heeft u problemen met het reserveren dan bellen wij graag voor u om een reservering te maken. Voor meer adressen van restaurants in de omgeving informeert u bij de receptie.Themabuffetten


Regelmatig serveren wij buffetten of speciale maaltijden n.a.v. een thema. Van Mexicaans, Indonesisch tot Amerikaans en van onbeperkt pizza of garnalen eten tot een echte Hawai-avond aan de rand van ons zwembad. Veel van deze buffetten worden opgeluisterd met live muziek en extra 'aangekleed' met bijpassende kostuums.

Ontbijt? Vers eitje!


Bij ons ontbijt serveren we naast jus d'orange, koffie of thee en diverse vleeswaren, kaas en zoet beleg ook een vers eitje. Deze eieren komen van locale leveranciers, extra vers dus! Fijn als u de avond van te voren even laat weten dat u komt ontbijten, dan zorgen wij dat het op tijd klaar staat.

Allergenen / dieet


Ook op Val Drôme Soleil kunnen gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Meld het ons! Wij overleggen met de koks en kijken of we aan uw wensen kunnen voldoen. Dat geldt ook voor allerlei diëten; overleg met ons en waarschijnlijk kunt u gewoon gezellig met ons aan tafel.

'Menu van de dag'


Het diner wordt een dag van te voren en op de dag zelf kenbaar gemaakt op de krijtborden. Naast de 3- of 4-gangen wordt ook de prijs van de maaltijd genoemd. Staat er vis op het menu dan is er ook een 'vlees' keuze aanwezig. Het diner vindt gezamelijk en gekleed plaats, aan grote lange tafels onder de overkapping, en bij een grote groep eters ook op het terras. Reserveren kan tot 16:00 uur.