Corona update 15-06-2020


Jaaa!! President Macron heeft inmiddels gesproken, het is nu dus officieel dat er vanaf 15 juni weer vrij gereisd kan worden tussen Nederland en Frankrijk. Ook door België kan er dan weer gereisd worden. Dus kom maar gauw, we zitten met open armen (helaas nu nog op 1 meter afstand) op jullie te wachten!
Klik voor meer informatie op de volgende links:


Bericht in 'Le Monde'
Bericht op 'LCI'
Uitgebreide Nederlandse informatie over de situatie in Frankrijk


Om uw reis te plannen adviseren we u om op de site van de ANWB te kijken voor recente informatie over reizen door verschillende landen.
Zie de volgende link: ANWB Reiswijzer Europa

Maatregelen COVID-19 vanaf 02-06-2020 tot... nader order.
Klik voor het complete welkomstboek op de afbeelding hieronder:

Welkom

Hier alvast wat verkorte informatie:

Algemeen:
Wij maken vaker schoon dan gewoonlijk, maar verwachten ook van iedere bezoeker dat men de afstanden en regels kent en toepast. We hangen op diverse plekken de hier geldige regels op. Op openbare plekken zetten we hydro alcoholique gel neer en u kunt bij ons een masker kopen.

Sanitair:
Er mogen maximaal 4 personen tegelijkertijd in de was/doucheruimte. De wastafels en douches die zijn afgezet met een lint of kruis kunnen niet worden gebruikt, om de afstanden te kunnen waarborgen.
Iedere gebruiker maakt zelf de doucheknoppen, deurklinken en andere aangeraakte oppervlakken schoon met een desinfectantdoekje dat hiervoor is klaargelegd.

Toilet-blokken:
De toiletten kunnen allemaal gebruikt worden, op één urinoir na, om de afstand met de ander te kunnen waarborgen. We hebben andere kranen besteld die op sensor werken, zodat er geen kraan hoeft te worden aangeraakt. Ook hier leggen we desinfectant wegwerpdoekjes neer, zodat u zelf de deurklinken, doorspoelknoppen en ander aangeraakte oppervlakken kunt schoonmaken.
Ook hier geldt, houdt afstand tot uw medegebruiker, ook al passerend.

Zwembad:
  • Ook in het zwembad geldt: minimaal 1 meter afstand!
  • Maak gebruik van de schoonmaak artikelen die bij de ingang en uitgang staan om de poorten open te maken.
  • Gebruik de aangegeven in- en uitgang.
  • Ieder ligbed wordt na gebruik gedesinfecteerd. Legt u na gebruik het ligbed op zijn zij, zodat de volgende weet dat dit bed nog niet schoon is.
  • Raak zo min mogelijk de randen van het zwembad aan en de leuning.
  • Na het gebruik van de douche, reinig het trekstuk met de aanwezige schoonmaakproducten.
  • Ballen en andere collectieve spellen zijn niet toegestaan.
  • Neem geen water in de mond.

Restaurant:
Bij het restaurant mogen we momenteel niet meer dan 10 mensen aan een lange tafel laten plaatsnemen. De mensen aan de tafel van 10 moeten allemaal hebben ingestemd in dit besluit. We zullen mensen dan ook vragen of ze aan een tafel van maximaal tien willen zitten, of liever aan een eigen tafel. Daarnaast blijven de meeneemmenu’s uiteraard bestaan en zullen we meerdere opties mogelijk maken. Telefonische reserveringen of via de whatsapp worden geprefereerd. Het meenemen van een ontbijt- of lunchmaaltijd is ook mogelijk.
Iedereen die binnen in het restaurant wil eten (i.p.v. op het terras of onder de overkapping), moet een mondkapje bij zich dragen en indien men zich verplaatst (voor toiletbezoek bijvoorbeeld) moet diegene het mondkapje op zetten.

Het binnenzwembad, de sauna, bibliotheek, jeugdhonk en sportruimte kunnen niet worden gebruikt.

De map met informatie geven we niet uit. Je kan bovenaan deze pagina een digitale versie downloaden, of vraag per e-mal om het toegestuurd te krijgen.

Tjerk en Ellis

Je kan ons natuurlijk ook volgen op Facebook en Instagram:

Facebook     Instagram